KIT voor 1000,-€ (incl 21% BTW)

De perfecte gelegenheid om te starten met domotica is nog steeds het aanschaffen van een “starter-kit”. We hebben enkele pakketten samengesteld met de nodige voordelen per pakket. bv de smart-house kit

Alle pakketten zijn uitbreidbaar tot een volledige functionele domotica installatie.

Bij aankoop van een smart-house KIT kan u genieten van een korte opleiding “online” via zoom of skype. De officiële Software tool wordt hierbij op uw PC geplaatst.

Nu is er bij uw aankoop 1xSH2RE16A2E230 GRATIS meegeleverd (*)

(*) nog tot eind volgende maand

mail ons voor een volledige prijslijst naar info@lumenplus.be

Wat bevat deze KIT nu juist ?

1x SA2WEB24 : Dit is de “controller” met de ingebouwde webserver. Technische Fische [pdf] kan u hier terugvinden. kostprijs €484,- (incl)

Dit is de kleine broer van de “Universal Web Platform” of UWP controller. Enige verschil met zijn grote broer is dat deze beperkter is Qua In / Out op de BUS en niet beschikt over de “open protocol” MODBus RS485 klemmen.

Deze is perfect geschikt voor woningen en appartementen of vakantiewoningen. Voor Building-Automation raden wij toch de UWP3- controller aan van €756,- zoals in de UNIVERSAL STARTER KIT.

1x SH2MCG24 : Dit is de “kanaal generator” met de ingebouwde scanner. Technische Fische [pdf] kan u hier terugvinden. kostprijs €204,- (incl)

Alle BUS-deelnemers zoals drukknoppen of sensoren worden op de BUS aangesloten. (D+/D-) Deze module is gevoed met 24Vdc A1/A2 ( DC voeding niet in pakket ).

U klikt deze zijdelinks in de controller module. Werkt zowel op de SA2WEB24 als de UWP3…controller

2x SH2RE16A4 : Dit is de “relais module” met 4 contacten 16A. Technische Fische [pdf] kan u hier terugvinden. kostprijs €139,-/st (incl).

Aangezien in deze KIT 2 modules voorzien zijn beschikt u over 8 (+2 in de gratis module *) contacten die rechtstreeks 16A kunnen schakelen.

U klikt deze zijdelinks in de SH2MCG-module. En zo met de volgende modules verder en verder.

1x SH2RE16A2E230 : Dit is de “relais module” met 2 contacten 16A. Technische Fische [pdf] kan u hier terugvinden. kostprijs €204,-/st (incl).

Deze module krijgt U er momenteel tijdelijk gratis bij (*). Hiermee kan U de spanning, Ampères, kW, enz meten en in grafiek brengen. Eventueel een e-mail versturen indien de waarde te hoog wordt.

Bekijk zeker eens de technische fiches van alle modules. Ook kan U reeds de software downloaden mocht u interesse hebben. Of stuur ons een bericht via ons contactformulier

Dit was alles wat de KAST modules betreft. Nu nog de BUS deelnemer in het lokaal of woning zelf

1x B4X-LS4-U : Dit is de “druktoets module” met 4 toetsen & 4 LED’s. Technische Fische [pdf] kan u hier terugvinden. kostprijs €67,-/st (incl).

Deze toets “klikt” perfect in een lege kader van Niko, Legrand of bTicino. Zoals u kan zien in de technische fiche is er enkel 2-draden (D+/D-) nodig om deze aan te sluiten. Rest gebeurd via de software tool.

KIT voor 1300,-€ (incl 21% BTW)

Dit is een meer uitgebreid pakket. Perfect zoals bij de smart-house kit hierboven maar met de Universal Web Platform controller i.p.v. met de SA2WEB24 en ook 2x de B4X-LS4-U drukknop module i.p.v. 1x.

1x UWP30RSE.. : Dit is de “controller” met de ingebouwde webserver. Technische Fische [pdf] kan u hier terugvinden. kostprijs €756,- (incl)

U ziet onmiddellijk het verschil met de SA2WEB24 onderaan zijn nu wel 2 COM-Ports voorzien met RS485 klemmen om te communiceren met een MODBus RTU apparaat (bv PLC’s / Warmtepompen / AIRCO’s)

Dit is een pakket op maat van de klant voor specifieke doeleinden. De klant wenst alle rolluiken op afstand te bedienen met zijn GSM maar heeft verder geen behoefte aan uitgebreide domotica toepassingen. Op de home page bij de “intressante links” (sidebar) kan u ook allerhande terugvinden. (zie fig)

elektricien lumenplus

contactform
  Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Van Wemmel Paul

   Graag uitgebreide documentatie.

  Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.