Advertenties
 • 95% van onze installaties worden uitgevoerd met Domotica (Carlo-Gavazzi), hiervan hebben wij er reeds meer dan 200 van uitgevoerd.
  Toch worden ook nog algemene elektriciteitswerken uitgevoerd. Enkel industriële installaties zijn niet aan ons besteed. Ook wat Audiosystemen, Alarminstallaties & Camerabewaking betreft hebben wij alle nodige certificaten.

  Bij een volledig nieuwe installatie raden wij U ten stelligste aan om in de huidige conjunctuur van EPB en energie-controle een naar U aangepaste domotica installatie te plaatsen, of toch in ieder geval in overweging te nemen. Voor deze en nog meer uitleg kan U ons vrijblijvend na afspraak een bezoekje brengen. Tijdens dit bezoek kunnen wij U een volledige demonstratie geven qua mogelijkheden.

  De elektrische installatie in een woning is de laatste jaren niet meer de klassieke schakelaar met het lichtpunt in 't midden, zeker met de opkomst van de verschillende Media wordt meer en meer geïntegreerd en gekoppeld met elkaar.
  Zoiets gaan realiseren op de klassieke manier is nog steeds mogelijk, doch de kostprijs zal hoger zijn en de mogelijkheden en flexibiliteit stukken minder dan een oplossing met DOMOTICA.

  Maak vrijblijvend een afspraak, dit om te bespreken welke meerwaarde wij voor U kunnen betekenen. Door de kleinschaligheid van onze KMO en doordat ikzelf de klanten ontvang kan dit ook op zaterdag of s'avonds. Of mail ons uw bouwplan en wij bezorgen U een eerste voorstel op offerte.

  =>  ACTIE bezoek ons tijdens BIS (Gent) of BOUWXPO (Kortrijk) of breng ons een bezoek na afspraak.

 • =>  Doe Het Zelf

  Ook kunnen wij afspraken maken wat betreft het plaatsen van de leidingen, deze kunnen eventueel om kosten te sparen door de klant zelf uitgevoerd worden onder ons toezicht. Wij komen steeds ter plaatse indien dit gewenst wordt, ook indien U zelf de leidingen wenst te plaatsen. Wij maken dan eventueel uw elektrisch-plan nodig voor de "keuring" van de installatie.

 • Share Button
  Advertenties
Advertisment ad adsense adlogger