Advertenties
 • Lumen Plus bvba werd opgericht door Delbeke Michiel in 1999, reeds daarvoor was Michiel al actief als electricien in zijn éénmanszaak. Als A1-Electronicus studeerde Michiel af te Kortrijk en was sedert die tijd steeds actief in de Electronica sector.

 • Vandaar ook dat Lumenplus reeds van in het begin Domotica installaties realiseerde en lumenplus hierdoor een pak voorkennis & ervaring heeft kunnen opdoen. Wij zijn gestart met <Teletask> en behaalden als één der eersten het kwaliteitslabel hiervoor. Daarna zijn wij nog <KNX> partner geworden.

  Vanaf heden plaatsen wij voor 90% installaties van <Carlo-Gavazzi> die erbovenuit blinkt qua Prijs/Kwaliteit. Ook verdelen wij deze producten in onze streek zodat de "doe-het-zelver" tevens bij ons terecht kan. Voor alle gebruikers hebben wij trouwens een gratis opleiding zodat deze zijn eigen installatie volledig zelf kan beheren. Bij elke oplevering worden tevens alle software & data afgeleverd.

  U kan een afspraak maken om bij ons op kantoor een demonstratie bij te wonen, of ons komen bezoeken op één van deze bouwbeurzen waar wij tevens te vinden zijn.  <BIS-Gent>     <BouwXPO-Kortrijk>   
  (mail ons voor gratis tickets, dit zolang de voorraad strekt )

 • Bekijk onze bedrijfsbrochure (pdf) hieronder, U vindt hier ook alle bedrijfs gegevens

 • LUMENPLUS BVBA

  Waregemstraat 22 - 8540 Deerlijk                        
  tel: +32 (0476) 393 768
  email: info@lumenplus.be
  BE0466.517.243        RPR Kortrijk        KBC-KREDBEBB : BE60 7380 1081 0670        RSZ:1789011-73

 • Share Button
  Advertenties
Advertisment ad adsense adlogger